HOE RETOURNEREN

Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst gebruik maken van uw herroepingsrecht. Na deze melding heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen. Het Europese modelformulier (retourformulier) ontvangt u bij uw bestelling en kan indien gewenst gebruikt worden. Wij verzoeken u het retourformulier dat bijgevoegd is bij uw bestelling, ingevuld bij de retourzending te voegen en duidelijk aan te geven of u het betaalde bedrag terugbetaald wilt krijgen. Op het retourformulier vindt u het retouradreslabel dat u kunt gebruiken om het artikel terug te sturen.

U kunt uw pakket afgeven bij een agentschap van PostNL, waar het pakket wordt voorzien van een 3S-code. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van het pakket te volgen via de website www.mijnpakket.nl. Zo kunt u zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen.

Wanneer u uw bestelling retour stuurt of heeft aangegeven deze retour te sturen, ontvangt u het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 kalenderdagen op uw rekening teruggestort. Eventuele kosten voor extra services, zoals avondbezorging, kunnen wij helaas niet terugstorten. Wij kunnen het bedrag alleen terugstorten wanneer uw pakket bij ons retour is gekomen, of wanneer u kunt aantonen dat u het pakket naar ons retour heeft gestuurd.

Wanneer uw bestelling beschadigd retour komt, kunnen wij helaas niet het gehele bedrag retourstorten. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice door een e-mail te sturen via onze contactpagina.

Loading...
preloader